WE LOVE WHAT WE WEAR AND WE WEAR WHAT WE LOVE!

Met het lanceren van een eigen lingerielijn – Seductive Angels®, een jong, internationaal lingerielabel – is onze droom uitgekomen. Onze liefde voor het leven, voor mode, voor prachtige stoffen en voor het ondernemen, bracht ons samen en gaf ons de inspiratie voor Seductive Angels® omdat in elke vrouw een verleidelijk engeltje zit, verborgen achter een outfit.

De naam Seductive Angels® komt voort uit de voorletters van onze namen: Suzanne & Agnieszka. We zijn elkaars beste vriendin sinds de middelbare school en al bij onze eerste ontmoeting bleek de gemeenschappelijke passie voor mode en stijl. Beiden hebben we een “rijk”, drukbezet sociaal leven, enorme ambities, veel dromen, en een kleurrijke carrière voor ons. We staan met beide voeten op de grond, werken hard, genieten bovenal van het leven en willen dat graag met anderen delen.

Ons beider favoriete kledingstuk is, hoe kan het ook anders, de lingerie. Want wat is er vrouwelijker en veelzijdiger dan lingerie? Het duurde dan ook niet lang voordat wij besloten samen de uitdaging aan te gaan “to make our dreams come true”.

Wij dromen ervan met de lingerie van ons lingerielabel Seductive Angels® een inspiratie en stimulans voor iedere vrouw te zijn. Onze wens is jouw garderobe te verrijken met lingerie waar jij blij van wordt. Lingerie waarin je 24/7 zelfverzekerd en stijlvol bent. Lingerie die flatteert en jouw vrouw-zijn benadrukt. De comfortabele pasvorm, elegantie en non-stop in style, kortom de veelzijdigheid van Seductive Angels® zorgt ervoor dat jij je over je lingerie geen zorgen hoeft te maken en van iedere dag een feestje kunt maken.

 

“Because lingerie is your second skin, so you have to feel perfect in it”

Wij hopen dat ook jij ervaart dat het dragen van Seductive Angels® lingerie je krachtig maakt en jouw vrouwelijkheid versterkt.

Wij willen je laten ervaren dat je er in onze lingerie met weinig moeite stijlvol, sexy, verrassend, verzorgd en fantastisch uitziet, op ieder moment van de dag en bij elke gelegenheid.

 

“Because: wearing lingerie is a way of life and a way of loving (yourself)”

Wij houden van vrouwen die zelfverzekerd in het leven staan, volop van het leven genieten, zichzelf durven tonen, vrouwelijk en stijlvol zijn, en uitdagingen aangaan. Vrouwen die begrijpen dat je van iedere dag een feestje kunt maken. Of je dat nu doet met internationale allure of met Hollandse nuchterheid, groots en meeslepend of subtiel en bescheiden; als je maar jezelf bent!

Onze ontwerpen zijn geschikt voor ALLE vrouwen !!!

“Confidence? Wear it like make up!”

Voor alle informaties kunt u ons benaderen in het Nederlands, Pools, Engels, Italiaans en Turks!

 

It will be a pleasure to make business with you!