ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Retourneren

Als een product niet voldoet aan je verwachtingen, mag je deze op eigen kosten binnen 14 dagen retourneren naar ons bedrijf. De geretourneerde producten moeten in hun originele verpakking zitten en mogen niet gedragen, gewassen, aangepast of beschadigd zijn. Ook moeten de originele verpakking en eventuele accessoires onderdeel zijn van de retour*.

Kousen mogen wegens hygiënische redenen alleen ongedragen en in hun ongeopende, originele verpakking met aangehecht prijskaartje geretourneerd worden. Als ze hier niet aan voldoen, kunnen ze niet geretourneerd worden. Cadeaupapier en waszakjes kunnen ook niet geretourneerd worden. We raden je aan om, nadat je jouw bestelling hebt ontvangen, de inhoud van het pakket te controleren. Klopt de inhoud van het pakket niet met je bestelling? Neem dan direct contact met ons op: info@seductiveangels.nl of op een van onze social media apps. Wij zullen dan voor je spoedig uitzoeken wat er mis is gegaan.

*Als geretourneerde producten niet voldoen aan de bovenstaande voorwaarden, behoudt de Seductive Angels® webshop het recht om de geretourneerde producten te weigeren.

 

Slips retourneren

Je kunt slips retourneren binnen de retourperiode van 14 dagen, maar i.v.m. hygiënische redenen hebben wij hier wel richtlijnen voor:
– De slips mogen alleen gepast worden als er ondergoed onder gedragen wordt.
– Zorg ervoor dat de slips niet beschadigd, gewassen of gedragen zijn en geen vlekken bevatten.
– Als de geretourneerde slips niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden, behoudt de Seductive Angels® webshop het recht de geretourneerde slips te weigeren.

 

Artikel ruilen

Het kan natuurlijk gebeuren dat je jouw bestelling hebt ontvangen, maar dat de maat toch niet helemaal goed is. Je wilt deze dan graag ruilen voor een andere maat. Wat je het beste kunt doen is het product met de verkeerde maat retourneren, het aankoopbedrag zal teruggestort worden. Plaats dan een nieuwe bestelling in onze webshop met de juiste maat.

 

Hoe kan ik een artikel retourneren?

Je mag een product binnen 14 dagen op eigen kosten retourneren. Samen met het pakket bent u gevraagd om een kopie van de factuur mee te sturen. We adviseren je een bewijs van verzending te bewaren tot jouw retour en terugbetaling volledig verwerkt is. Je kunt het pakket retourneren naar:

Seductive Angels®
Schiedamseweg Beneden 465 01L
3028 BM Rotterdam
Nederland

U kunt ook persoonlijk naar onze locatie komen en het product ruilen of teruggeven.

 

Eventuele klachten over de aankoop

Ben je niet tevreden over de kwaliteit van jouw webshop aankoop of heb je andere klachten of vragen? Wij horen dit graag! Vul ons contactformulier in, mail naar: info@seductiveangels.nl of benader ons via een van onze social media apps.

 

 

Terugbetalingen

 

Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld terugkrijg?

Houd er rekening mee dat het verwerken van een terugbetaling tot maximaal 30 dagen kan duren. De terugbetaling wordt gedaan via de betaalmethode die is gebruikt voor het plaatsen van de bestelling. De duur van de verwerking hangt af van de bank en het creditcardbedrijf, hier hebben wij helaas geen invloed op.

 

Worden de verzendkosten terugbetaald bij een retour?

Als je een bestelling compleet retourneert en de producten voldoen aan onze retourvoorwaarden, wordt het totaalbedrag inclusief eventuele verzendkosten teruggestort op je rekening. De hoeveelheid van deze kosten zijn afhankelijk van het verzendadres. Dit is niet van toepassing in het geval van een gedeeltelijke retour. Ook worden kosten die gemaakt zijn om het pakket te retourneren niet vergoed.

 

Bestellingen op werkdagen worden gelijk volgende dag ’s ochtends verzonden | Discrete verpakking | Cadeautje bij elke bestelling | Gratis verzending in Nederland vanaf € 50,00 | Eenvoudig retourneren